0

Shakes kruidvat

Met nog drie weken voor de boeg lijk ik weliswaar de 20 kilo niet te gaan halen, maar 15 lijkt een koud kunstje te worden. Iets meer dan 1 kilo per week. Dat klinkt inmiddels relatief eenvoudig. Maar misschien ben ik te optimistisch. Overigens: ik wil nog steeds dat ik er uiteindelijk 20 kwijt raak. De kans is dus groot dat dit avontuur langer gaat duren dan Pinksteren. Verlies: 11,8 kg: 111,6 11 mei, zaterdag een feestmaal op tafel gezet dat helemaal in lijn was met mijn, zelf in elkaar gezet, dieet. Broccoli-champignonsoep voor, gegrilde groentesalade hoofd, en een mousse van avocado, banaan en cacaopoeder geserveerd met aardbeien als dessert. Het was een geslaagd diner. Het is wel raar om zon avond nuchter af te sluiten.

shakes kruidvat

Kruidvat, vanille maaltijdshake, kruidvat

Een dagje shaken dus. En morgenvroeg hopen dat ik in ieder geval die 0,8 kilo weer heb gecompenseerd. 30 april, gisteren netjes 114,4 op de weegschaal. Als ik de komende dagen 1 kilo kwijt raak, ben ik de eerste 10 kilo kwijt. Dat is mooi, maar stiekem hoop ik toch op iets meer. Verlies: 9 kg: 114,4 6 mei. Met 111,6 kilo ben ik 11,8 kilo afgevallen. Dat is sowieso meer dan. Die missie is geslaagd. Het gaat goed gluten met mijn zelfverzonnen crashdieet.

rijstwafel shakes kruidvat

tijd, 8,3 kilo afgevallen. Dat betekent dat ik normaal gesproken volgende week de 10 kilo wel aan zou moeten tikken, ware het niet dat het weekend er nog tussendoor komt. Nog vijf weken te gaan. Een snelle rekensom brengt me dan op ongeveer 15 kilo in totaal. En ik wilde er perse 20 afvallen. Misschien dan toch die appel maar overslaan? Verlies: 8,3 kg: 115,1 28 april, weekend was zwaar voor mijn dieet. 0,8 kilo aangekomen, maar ik heb besloten me morgen pas officieel te wegen.

De afval shakes van Kruidvat

Shakes, ervaringen, Gratis, shake, dieet Schema

Pinksteren is nog ver weg; maar het. Zaak om niet van abrikozen de ene op de andere dag weer volle bak los te gaan. Bijna twee weken aan het shaken. Ik kan me vast voedsel al welhaast niet meer voorstellen. Morgenochtend kan ik eindelijk een heel klein beetje inschatten wat dit me per week aan kilos gaat opleveren. Ergens ben ik een beetje bang dat het nauwelijks verschil gaat maken. Die eerste 6,5 kilo is ook wel heel snel gegaan. Het zou niet onlogisch zijn als mijn lichaam dat deze week corrigeert. Maar toch: het zou wel heel zuur zijn als er nog geen kilo. Een paar dagen geleden hoopte ik nog op 3,5 kilo, maar ik heb er geen vertrouwen in dat ik ook maar enigszins bij dat getal in de buurt kom. Ik weet het over zon 18 uur.

Er ligt een zak paprika chips in de la taai te worden. Ik heb hem al een paar dagen niet meer horen roepen. Ik denk dat ie het opgegeven heeft. Zolang ik de la dicht laat, hoef ik me daar geen zorgen om te maken. Intussen gaat de high tea van morgen niet door. Dat wil zeggen dat ik pas volgend weekend echt ga afwijken van mijn behoorlijk strikte dieet. Dan is het wel meteen een heel weekend, op Schiermonnikoog met vrienden. Dat gaat me een paar kilo kosten ongetwijfeld. Vanmiddag even nieuwe melk halen, want die loopt op zijn einde. Ik mis het brood bij de soep al niet eens meer. In kilos weliswaar ongetwijfeld ook, terwijl ik dit schrijf, maar ook in eetgewoonten.

Eén jaar later: dertig kilo lichter roels levenslied

Ik heb 24 horen fluisteren. En ergens zou ik graag vanmiddag, na thuiskomst, even in de tuin gaan zitten met een ijskoud flesje bier, of een glaasje witte wijn. Dat warmond gaat even niet. In ieder geval deze week nog niet. 16 april, tussendoor wegen is gewoon een slecht idee. 17 april, liters water op een dag. Stabiel voortdurende (weliswaar lichte) hoofdpijn. Ik kan me al bijna niet anders meer voorstellen. Zo snel gaat een week. Er zijn er al weer bijna twee voorbij. shakes kruidvat

Om het te vieren heb ik vanmorgen slechts 1 appel op, naast mijn shake. Niet zozeer omdat ik niet tevreden ben: want ik ben dus meer dan tevreden maar omdat ik volgende week hoop 3,5 kilo af te vallen. Dan zijn mijn eerste tien. Maar om dat voor elkaar te krijgen moet ik flink doorbijten deze week, want zaterdag heb ik een high tea die ik de rest van de week moet compenseren. Hoeveel shakes zouden dat zijn? Intussen is het honger gevoel nagenoeg verdwenen. De magie is uiteindelijk toch gewoon zo veel mogelijk water drinken. Huidige stand van zaken: 116,9 vrouwen kilo. Nog minimaal weghalen 8,5 te gaan. Verlies: 6,5 kg: 116,9 15 april, het is niet zozeer het eten dat ik mis. Het is nu kwart over acht en al negen graden buiten. Vandaag loopt de temperatuur naar verwachting weer op boven de 20 graden.

Twee maanden afvallen: een dagboek van kruidvat - shakes

Na een week van waanzinnige hongerklop, hoofdpijn en afzien, klinkt twee kilo toch feitelijk gewoon als een goede zak friet en die halve zak paprika chips die taai aan het worden is in de snoep-la. Morgenochtend weet ik meer. Dan weet ik precies hoe veel kilo er af is na een weekje. En ik heb nog zes weken te gaan. Over zes weken wil ik ongeveer 15 á 20 kilo lichter zijn dan een week geleden. Dat is nog minder dan 2,5 kilo per week. Dat moet hoeveel toch haalbaar zijn? Inmiddels slaat de paniek toe, want wat moet ik nou eigenlijk nog doen om snel af te vallen? De eerste tussentijdse weging is goed bevallen. Ik ben 6,5 kilo afgevallen in een week tijd. Dat is nog beter dan ik hoopte. Alle paniek van gisteren is overbodig gebleken.

shakes kruidvat

Dat is niet. Ik heb nog niet het idee dat er heel veel met mijn lichaam aan de hand. Waar ik ergens misschien hoopte op 5 kilo in zon eerste week crashen ben ik al gelukkig als ik de ochtend van detoxen de 14de om en nabij de 120 kilo weeg. Maar ik ga door. Niet omdat ik nou zo gemotiveerd ben. Nee veel meer omdat ik die poedertjes toch thuis heb staan. Soms is de afweging gewoon echt zo simpel. 13 april, op wat extra fruit en drie koppen soep na, heb ik me ook dit weekend heel netjes aan mijn shakes gehouden. Gisteren wel van Marloes moeten horen dat het niet realistisch is dat ik vijf kilo af val in een week. Dat is ellendig, want daar had ik toch echt mijn zinnen op gezet.

Shakes, body vi lowest Price - free shipping, buy now

Vannacht de hele nacht wakker gelegen. Ergens rond drie uur bedacht ik dat het tijd werd om op de weegschaal te staan. Een persoonlijk record van 123,4 kilogram deed me spontaan besluiten vanochtend shakes koemelkallergie in te slaan. En magere (houdbare) melk van de aldi. Inclusief maatbeker, bij de blokker, 40 euro kwijt. En twee weken verder qua voorraad. Een shake voor het ontbijt, een shake voor de lunch, een soepje voor het diner. Die kilos moeten er af vliegen. KG: 123,4 8 april, en ik ben het al beu. En geen zin om daar iets over te schrijven. 9 april, in de ochtend 2 stuks fruit en een shake, in de middag alleen een shake, in de avond overcompenseren met 3, soms 4 gewicht kommen soep. En het liefst zou ik iedere vijf minuten op de weegschaal gaan staan om te bekijken of er al (weer) een kilo.

Shakes kruidvat
Rated 4/5 based on 552 reviews
SHARE

shakes kruidvat Ywysyra, Mon, May, 14, 2018

Deze dieetshakes neem je ter vervanging van een maaltijd, bijvoorbeeld je lunch of ontbijt. Dit zijn de bekendste dieet Pro producten in het kort: dieet Pro, dit zijn de bekende maaltijdvervangers in de vorm van dieetshakes. Beschikbaar in 8 verschillende smaken.

shakes kruidvat Ufusafe, Mon, May, 14, 2018

Inhoudsopgave: Ben je op zoek naar actuele dieet Pro kortingen en aanbiedingen? Druk dan op de knop hieronder: Actuele kortingen dieet Pro, ook vind je hier veel recente ervaringen (2017 2018) van anderen met dieet Pro. Zoals deze ervaring van joke die ik op Facebook tegenkwam: Wat is dieet Pro? Dieet Pro is een voedingsupplementen merk van het bedrijf Nutri dynamics. Er worden diverse supplementen verkocht onder het dieet Pro label, maar het merk is vooral bekend van de dieetshakes.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: