0

Lichaam ontgiften na narcose

Ze werken allen sterk op het centrale zenuwstelsel. Chronische belasting Een chronische belasting heeft een langzaam of slepend verloop en is langdurend. Cortison Cortison is in het menselijk lichaam een werkzame streroïde uit de bijnierschors. Toegepast werkt cortison onder andere tegen acute reuma, reumatische artritis, allergie, eczeem of ekseem, astma of astmatische bronchitis en ontstekingen. Electrosmog Electrosmog wordt ook wel E-smog genoemd. De producten kreet is een samenstelling van 'electro' en natuurlijk 'smog'. Ik neem aan dat ik 'electro' niet hoef uit te leggen. Smog op zijn beurt is weer een samenstelling van 'smoke' en 'fog' (rook en nevel). We hebben het dan over magnetische en electrische velden die, door de mens zelf, kunstmatig worden opgewekt. We worden eigenlijk voortdurend omringd door deze velden. Enige voorbeelden zijn: radio- en tv-zenders en de zendmasten ten behoeve van de mobiele telefoon en het draadloze internet verkeer.

Let op voor deze toxische stoffen

Deze kiest met voorliefde onze neus of de ogen uit. Belastingen uit het milieu aardstralen Er wordt gezegd en buik beschreven dat aardstralen en wateraders een negatieve uitwerking op onze gezondheid kunnen hebben. Verder lijken er in de praktijk voorbeelden te zijn waarbij simpelweg een kwart slag draaien van een ledikant slapeloosheid verminderde. Binnen dit kader kunt u ook denken aan de oude Chinese filosofie 'feng Shui'. Acute belasting Een acute belasting begint plotseling, is vaak hevig, en verloopt meestal snel. Afvoer algemeen Het afvoeren of opruimen van schadelijke stoffen uit het lichaam. Esoterisch gesteld: het afvoeren van fijnstoffelijke stofwisselings producten. Dit testbuisje dient voor de algemene test. Afvoer en ontgifting Het afvoeren van schadelijke stoffen uit, en ontgiftigen van, het lichaam. Deze test is dus meer gericht op het ontgiften. Barbituraat Het is een barbituurzuur verbinding en wordt, onder andere, toegepast als slaapmiddel of kalmerend middel (tranquillizer). Er zijn, of waren, diverse barbituraten op de markt. Even een paar namen: Librium, valium en Vesparax.

: Trematoden (dit zijn zuigwormen Ascariden (regenworm of spoelworm) en Echinostoma. Darmwormen kunnen zich over de volledige lengte van het darm- of spijsverteringskanaal nestelen. Wormen in de huid Dit zijn wormen die ons lichaam binnendringen via de huid. Ook zij brengen ontstekings-reacties te weeg. Wormen in onze longen Longwormen belagen de gezondheid van onze longen. Wormen in het lymfe-systeem deze wormen tasten het weefselvocht aan. Zodoende komt de voeding van diverse organen en weefsels in gevaar. Verder wordt ook de afvoer van verbruikte stoffen bemoeilijkt. Wormen in onze weefsels voorbeelden hier zijn: Toxoplasma, larven en Toxocara. Al deze wormen nestelen zich in ons lichaamsweefsel. Wormen in onze zintuiglijke organen Als voorbeeld hier de pentastomida linguatula, ook wel de pentastomum.

Vraag antwoord - vitamine B12

De ixodes ricinus wekt ziektes op door middel van snel het overdragen van een infectie. Het kan ook een bacillendrager voor de ziekte van Lyme zijn. Vlo of vlootje, gek genoeg is het meervoud vlooien Een vlo, in het Latijns 'pulex is een bloedzuigend insekt dat vleugelloos. Het parasiteert op zowel de mens als het dier. De beet van het diertje veroorzaakt dikwijls sterk jeukende blaren. Er kunnen, tijdens het zuigen van bloed, vele infectie ziektes overgebracht worden. Er blijken zeven afvallen vlooien families te bestaan. Wormen in het algemeen Met deze ampul test je een algemene wormbelasting van het organisme. Wormen in de blaas en de nier Als voorbeeld geef ik hier Cysticercus, Grieks voor de blaasworm of blaasvin, die hoofdzakelijk een ontregeling van de organen in de urinewegen tot gevolg heeft. Er zijn vormen van de cysticercus die bij de mens in het oog, onder de huid, in de spieren of de hersenen voorkomt.

Deze wormen dringen eerst via de huid het lichaam binnen. Zij tasten de aderen en vaten aan en komen ook in de blaas terecht. Steekvliegen en dazen Dat steekvliegen vliegen zijn die steken is natuurlijk zo klaar als een klontje. De daas of daasvlieg is van het Tabanus geslacht, het is een horzel soort. De vrouwtjes zuigen, bij mens en dier, bloed en brengen daarbij zeer pijnlijke steken toe. Wij kennen hier de regendaas en de runderdaas. Verder als voorbeeld myasis of myase, ook wel myiasis of myiase. Deze bewerkstelligen, door middel van het leggen van hun eitjes in onze weefsels, het binnendringen van vliegenlarven in het lichaam. Vervolgens vallen deze larven dan opnieuw de weefsels van ons lichaam aan. Teken hier bijvoorbeeld de Ixodidae.

Zij geven aanleiding tot jeukende uitslag met veelal ook blaren. Parasieten in de lever leverparasieten dringen, het woord zegt het al, in de lever binnen. Dientengevolge veroorzaken zij cysten, dit zijn zak- of blaasgezwellen, en brengen ontstekingsprocessen op gang. Parasieten in de longen Longparasieten, hier als voorbeeld Arthropoda (dit zijn geleedpotigen) dragen verschillende infectie ziekten over. Parasieten in de spieren Spierparasieten vermenigvuldigen zich en gaan over in spier-cysten. Ze kunnen dan aanleiding geven tot spierontsteking. Protozo of protozoön veel verschillende eencelligen (Protozoa) zijn samen ondergebracht in deze testampul. Om er een paar te noemen: het geslacht Trichomonas kan in onze darmen een lang durende diarree veroorzaken, dit is de Trichomonas hominis en er bestaat er een die een stinkende afscheiding uit de vagina opwekt. De laatste heet, zeer toepasselijk, trichomonas vaginalis en kan ook in de urethra en de blaas voorkomen. De afscheiding is bekend onder de latijnse naam 'Fluor ook wel vloed of uitvloeiing genoemd. Dit naargeestige stel kan ook weer ontstekings-processen aanslingeren in veel van onze organen. Schistosoma Schistosoma zijn bloedparasieten die bij mensen, vogels en zoogdieren voor komen.

Stenen in je lichaam : tips bij

Mijt de mijt behoort tot de familie der spinachtigen. Ook de mijt draagt infecties over en zet vooral allergische reacties in gang. Parasieten in het bloed Bloedparasieten zijn. Parasitaire diertjes voorzien van zweepdraden (Flagellatum) en Sporozoa, dit is een klasse der Protozoa, een oerdiertje en de laagste éncelligen van het dierenrijk. Zij dringen in onze bloedcellen binnen en veroorzaken koorts en een algehele verzwakking. Parasieten in het centrale zenuwstelsel (CZS) Centraal zenuwstelsel-parasieten worden door bloed zuigende vliegen overgedragen en zijn klaplopers die in de zenuwcellen of het lichaamsvocht gaan zitten. Ook zij zadelen ons met diverse ontstekingen. Parasieten in de darm Darmparasieten zijn. Triatomisch betekent: uit drie atomen bestaand. Cocci, ook wel coccen of kokken, zijn ronde of kogelvormige bacteriën. Deze parasieten brengen diarree (diarrhee, racepoep of buikloop) en ontstekingen in de darm op gang. Parasieten op de huid huidparasieten, of ectoparasieten leven in de pels van een dier of op de huid.

Bij het bereiden van vis moet men ook voorzichtig lijst zijn. Er komen in niet voldoende goed gekookte vis eieren van de lintworm voor. Sommige soorten van de lintworm kunnen de griezelige lengte van enige meters bereiken! In eerste instantie gaat dat boven je pet, wurmen of wormen in m'n lijf? In werkelijkheid drank is het zeer zeker mogelijk. We kunnen negen verschillende lintwormen testen. Luis, in het Latijns 'pediculus een luis behoort tot de parasitisch woekerende insekten. Deze insekten groep is ook ongevleugeld en er bestaan verschillende soorten van. Ook deze lastpakken kunnen infecties overdragen en brengen jeuk teweeg. 'een luis in huis is niet pluis'.

Chlorella - krachtig ontgiften op een

Vaak is hometrainer een hond weer de gastheer. Een infectie kan door een mug, de jeukmug of steekmug, overgebracht worden. Dit veroorzaakt woekeringen in de milt en de lever en kan tot in het merg van de botten doordringen. Lintworm, de naam lintworm komt uit het. Grieks, namelijk: taenia wat ook streep of band betekent. Een lintworm nestelt zich vaak in onze dunne darm, maar er bestaat ook een soort die in de hersenen of de spieren kan voorkomen. Er wordt ook een lintworm vermeld, de taenia imaginata, die alleen in de verbeelding bestaat. De ziekmakende angst om een lintworm te hebben heet taeniofobie. Een lintworm kan allerlei dieren aantasten. Het komt bijzonder vaak bij katten of honden voor en is op de mens overdraagbaar. Het is belangrijk, en zo te voorkomen dat je met deze ongure types besmet raakt, geen rauw of niet goed gaar vlees te nuttigen. Dit geldt voor zowel varkensvlees als vlees van een rund.

Ze kunnen een knappe darmontsteking met bloed in de ontlasting in gang zetten (dysenterie). Dit diertje, waar verschillende geslachten van bestaan, kan soms tot in de lever doordringen. Bloedzuiger, een bloedzuiger is een van zuignapjes voorziene ringworm. Deze zuigt bloed, door de zuignapjes heen, uit een mens of dier. In deze testset zijn dertien verschillende bloedzuigers vertegenwoordigd, waaronder de paragonimus of Paragonismen die in de longen nestelt. Verder de Opisthorchis felineus die in de lever van enige dieren voor komt en de Schistosoma die ook in de long voor komt. Helminthe, helmins of helmint, de helminthe is een ingewandsworm. Deze wormen worden in twee groepen ingedeeld. Te weten de cestoden, dit zijn platwormen afrijden en de nematoden die de rondwormen vertegenwoordigen. Ze hebben de meest wonderlijke namen zoals: mijnworm, spoelworm, blaasworm, aarsmade, zuigworm, haarworm, zweepworm en tenslotte de witte draadworm. Leishmania, genoemd puisten naar de Engelse legerarts William leishman (1865-1926).

Langdurig hoofdpijn na narcose

Een parasiet leeft in of op een ander levend organisme en betrekt daaruit haar (zijn?) voedsel. Dit heeft vanzelfsprekend schadelijke gevolgen voor de gastheer of gastvrouw. Dieren zijn, als gastheer, meestal het eerst aan de beurt. Daarna vindt, wanneer we onnadenkend leven, persoon besmetting van ons verkouden eigen lichaam plaats. Hieronder vindt u eerst een lijst met parasieten en daaronder een aantal belastingen uit ons milieu. Ze kunnen met én van de sets Bicom bioresonatie testampullen of testbuisjes, van Regumed, getest èn behandeld worden. Ik heb ze op alfabetische volgorde voor u gerangschikt. Leest u maar en huiver. Amoebe, amoeben zijn taaie, slijmerige diertjes. Dit tuig veranderd frequent van vorm en gedaante. Bovendien willen ze graag in ons darmkanaal (spijsvertering) leven en brengen daar infecties op gang.

Lichaam ontgiften na narcose
Rated 4/5 based on 887 reviews
SHARE

Odoza, Mon, May, 14, 2018

Productie van bepaalde eiwitten voor bloedplasma. Productie van cholesterol en speciale eiwitten die vet vervoeren door het lichaam. Omzetting van overtollig glucose in glycogeen voor opslag (glycogeen kan later weer worden omgezet in glucose voor energie, bijvoorbeeld bij zware inspanning zoals sporten).

Oxuku, Mon, May, 14, 2018

Al het bloed dat de maag en darmen verlaat gaat door de lever. De lever verwerkt dit bloed en breekt de voedingsstoffen af in substanties die gemakkelijker gebruikt kunnen worden door de rest van het lichaam. Ongeveer 600 vitale functies worden uitgevoerd door de lever. Enkele voorbeelden zijn: Productie van gal, die het afvoeren van afvalstoffen ondersteunt en het afbreken van vetten in de dunne darm tijdens de spijsvertering.

lichaam ontgiften na narcose Odafebyk, Mon, May, 14, 2018

Door enkele eenvoudige stappen te volgen kun je zelf je lever ontgiften en herstellen, zodat hij weer optimaal functioneert. Een verstandige investering voor je huidige en toekomstige gezondheid! Wat doet je lever? De lever reguleert een groot deel van de chemische balans in het bloed en scheidt gal af, dat helpt afvalstoffen af te voeren.

lichaam ontgiften na narcose Xireh, Mon, May, 14, 2018

Je lever speelt een vitale rol in de ontgifting en stofwisseling van je lichaam. Als de lever echter overbelast is, kan hij afvalstoffen niet goed afvoeren. Hierdoor voel je je vermoeid en opgeblazen.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: