0

Huis kopen zonder makelaar notaris

Marc en daisy van der Horst, langenboom / Orihuela, augustus 2015 Vanaf haar website vertelde susanne passievol over haar hulp op weg naar een droomvilla in Spanje. En het zou niets kosten, ook als het niet zou lukken. Het leek te mooi om waar te zijn. Maar Susanne en haar Spaanse partners afrijden hebben alle beloften waargemaakt! Wij genieten volop van ons vakantiehuis, de omgeving, onze nieuwe vrienden en de Spaanse zon! Wij gunnen het u ook! Natalie boekhorst en Martin Westerink, oosterbeek / Moraira, maart 2013 Susanne, wat een geluk dat wij jou hebben mogen ontmoeten. Het was zo onvoorstelbaar fijn om in het Nederlands onze wensen kenbaar te kunnen maken. Dat heeft ons een fantastische villa in Spanje opgeleverd. Ook bij de verbouwing en nadien was je er desgevraagd steeds voor ons. Bedankt voor je charmante, vriendelijke en deskundige begeleiding. Antoinette molenaar en jaap van der Kreeft, oosterbeek / Moraira, juli 2013.

huis kopen zonder makelaar notaris

Huis kopen aan de costa Blanca met

Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste hand aan de verbouwing, hebben wij een heel warme en prettige samenwerking gehad. Niets dan de loftrompet. De sportoefeningen weg waarlangs we samen optrokken naar ons paradijsje was omgeven door passie, geduld en eerlijkheid. De klant is koning. En koning hebben wij ons gevoeld. Wim Jansen en Karoline tiggeler, Zwolle / Moraira, januari 2015 Susanne, jij gezond hebt ons geweldig geholpen bij de aankoop van ons appartement in Spanje. Dit was anders niet gemakkelijk voor ons geweest met de Spaanse wetgeving en taal. Ook je nazorg is fantastisch. Wij zijn blij dat we nog altijd met onze vragen bij je terecht kunnen. Wij hebben er een super goed gevoel aan over gehouden en vanaf dag 1 kunnen genieten.

huis kopen zonder makelaar notaris

geruime tijd van een prachtig huis. Danielle en Arnoud van Stralen-Wolters, venlo / Moraira, juni 2014 Op zoek naar een makelaar aan de costa Blanca, kwam ik bij Susanne terecht. Zij liet mij niet alleen huizen zien, maar leerde mij ook de omgeving kennen. Haar waardevolle advies en begeleiding had ik echt nodig om de stap te zetten. Het is hier geweldig en verrassend; een uitstekende plek om te wonen, vakantie te vieren en mijn passie te beoefenen, het golfspel. Janny looyen, nijkerk / Benitachell, maart 2016 na jaren zoeken naar onze plek in de zon kwamen wij bij Susanne terecht.

Makelaar, costa Blanca - koopinformatie, huis kopen

Hoe verkoop ik mijn huis zonder

Zelfs na de oplevering houden jullie een vinger aan de pols en biljartkeu dat allemaal voor niets, geweldig.". Beppie van riemsdijk, arnhem / Benissa, september 2016 "Een huis in Spanje kopen voelde heel onzeker en werden we overweldigd door alles wat daarbij komt kijken. Via familie zijn we bij Susanne terecht gekomen en wat een geluk was dat! Zij heeft ons volledig begeleid en stond 24/7 voor ons klaar. Samen met haar Spaanse partners werd (en wordt) er super goed voor ons gezorgd. Ontzettend blij met onze aankoop. Dankjewel Susanne!" Marc en Monique cuypers, horn / Benitachell, oktober 2016 "Bij het eerste contact met Susanne was er al meteen een klik, susanne staat 24/7 voor je klaar. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overdracht heeft ze alles tot in de puntjes geregeld. Nu zitten we nog volop in de verbouwing, maar zij staat nog steeds voor ons klaar. We gaan er dan ook van uit dat we volgend jaar in ons Spaanse paleisje van onze vakanties kunnen gaan genieten." Peter en Heleen van Vliet, nuenen / Benissa, september 2016 via vrienden kwamen we in contact met Susanne. Het klikte direct en voelde betrouwbaar.

huis kopen zonder makelaar notaris

Rob en yvonne rutgers, Amerongen / Moraira, oktober 2017. Op internet gezocht naar een makelaar aan de costa Blanca. Onze eerste keus was de beste en dat was Susanne hofmans. Heel erg geduldig en betrouwbaar en op de hoogte van alles wat zich afspeelt op het gebied van de huizen. Hele goede begeleiding en nazorg. Altijd aanspreekbaar en vriendelijk. 100 aan te bevelen. Susanne nogmaals bedankt voor alles! Ricardo en Brenda Thijm, diemen / Benitachell, juli 2017 "Susanne mag ik je bedanken voor je begeleiding van het kopen van ons huis in Benissa. Vanaf ons eerste gesprek in Arnhem tot en met de oplevering van het huis bij de notaris. Zonder je hulp was het zeker niet zo snel en goed gegaan. Samen met je Spaanse partners hebben jullie geweldig werk geleverd.

Snel uw huis verkopen

Ingrid en paul Derks, dordrecht gerechten / Moraira, februari 2018. Susanne hebben wij ervaren als een warme en betrokken persoonlijkheid, waarbij wij ons meteen vertrouwd voelden. Wij zijn zeer professioneel begeleid en reageert ze zeer snel op vragen en heeft een uitgebreid netwerk. Door haar transparante manier van handelen hebben wij weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Ook na de aankoop bleef ze betrokken en beschikbaar voor hulp. We zijn zeer tevreden! Branko en Ilse godijk, heilig Landstichting / Moraira, oktober 2017. Susanne, na je eerste bezoek waren we eigenlijk al overtuigd. Je passie, enthousiasme en vriendelijke benadering waren voor ons al meer dan voldoende om met jou verder te gaan. Op alle vragen reageerde je direct. Ook in Spanje heb je ons uitstekend geholpen, we hebben onze schitterende villa gevonden. We gaan nu verbouwen en zijn er zeker van dat jij dit uitstekend gaat begeleiden. huis kopen zonder makelaar notaris

Al mijn diensten bij aankoop en verbouwing kosteloos. Neem Vandaag Nog Contact Op, beste susanne, alle recensies kloppen! Nogmaals ontzettend bedankt voor je deskundige begeleiding bij de aankoop van ons huis in Benissa. Professioneel, enthousiast, aandacht, altijd bereikbaar, snelle reactie(s). Kortom: Onze grote hulp! (Voor, bij en na de aankoop!). Ineke en Henri Blom van Assendelft, weesp / paard Benissa, februari 2018. We hebben met Susanne kennis gemaakt begin 2017 en het voelde meteen goed. Onze zoektocht heeft zij heel goed begeleid en hebben wij ons huis in Moraira gevonden. Ook na de overdracht konden we altijd bij haar terecht. Nu in het verbouwingsproces staat zij ook altijd klaar voor vragen en vertalingen. We zijn heel blij dat we op ons gevoel hebben vertrouwd en alles via susanne hebben geregeld!

Huis kopen in Spanje?

Mijn naam is Susanne hofmans-ten Broek. Ik ben de nederlandse agent van een Spaanse makelaar en andere specialisten aan de costa Blanca. Ik help u bij de aankoop en verbouwing van uw droomhuis, kosteloos. Net als u, droomde ook ik van een eigen huis aan de costa Blanca. Door zelf de spannende stap van aankoop en verbouwing van een villa in Moraira te hebben gezet, heb ik nu een betrouwbaar netwerk. Mijn begeleiding betreft het gehele aankoopproces van huis of bouwgrond, nieuwbouw of verbouwing. Ik bemiddel een uitgebreid aanbod in Moraira, maar ook huizen in javea, altea, calpe en Benissa. Ik help u persoonlijk zowel vanuit Nederland als in Spanje indien gewenst. Waarom ik als uw makelaar in Spanje? Vooraf, tijdens en na de overdracht persoonlijke begeleiding zowel in Nederland als in Spanje. Groot aanbod huizen en villa's te koop aan de costa Blanca. Uitstekend netwerk aan makelaars, advocaten, banken, notarissen.

huis kopen zonder makelaar notaris

Dit is een groot restaurant in het hart van een populaire woonwijk van San jaime,. Alle recente huizen te koop. Huizen te koop in Moraira, costa Blanca. Villa te koop in Moraira 340.00m2 4 kamers.095.000, prachtige villa in Ibizastijl onderkant te koop in Moraira, el Portet/Arnella. Deze prachtige woning ligt op een mooi perceel. Project, villa te koop in Moraira 177.00m2 3 kamers recepten 795.000, nieuwbouwvilla te koop in Moraira, licht en met open ruimten, ideaal om modern te wonen. De vrijstaande villa van 176. Villa te koop in Moraira 350.00m2 3 kamers 597.000. Prachtige villa te koop in El Portet, moraira. Deze prachtige villa is onlangs gerenoveerd op hoog niveau en ligt. Meer huizen te koop in Moraira. Uw Nederlandse makelaar aan de costa Blanca.

Ik koop uw huis!

Wegens de scheiding wou ik mijn huis zo snel mogelijk verkopen. Ik zocht op internet en zo vond. De verkoop verliep heel discreet, zoals de aankoper mij tijdens het eerste bezoek beloofde. Huis kopen aan de costa Blanca met Nederlandse makelaar? Plaats BlancaDeniaEls soort onroerend goed soort onroerend Slaapkamers Slaapkamers, prijs PrijsTot 100.000Vanaf 100.000 tot killerbody 200.000Vanaf 200.000 tot 300.000Vanaf 300.000 tot 400.000Vanaf 400.000 tot 500.000Vanaf 500.000 tot 600.000Vanaf 600.000 tot 700.000Vanaf 700.000 tot 800.000Vanaf 800.000 tot.000.000Vanaf.000.000 tot.500.0001.500.000. Uitzicht UitzichtBergenGedeeltelijk zeezichtOpenPanoramisch bergenValleivallei en bergenzeezichtzeezicht en bergen. Mijn huis zoeken, meest Recente huizen te koop aan Costa Blanca. Villa te koop in Moraira 117.00m2 3 kamers 330.000, villa te koop in Moraira. Prachtige villa gelegen in een kleine gemeenschap. Ingang naar de woning via de automatisch. Bedrijfsruimte te koop in Moraira.00m2 0 kamers 650.000, restaurant te koop in San jaime.

Huis kopen zonder makelaar notaris
Rated 4/5 based on 659 reviews
SHARE

huis kopen zonder makelaar notaris Enoqi, Sun, May, 06, 2018

Zorg dus dat je goed op de hoogte bent van wat een makelaar allemaal voor je doet : Hij kan je huis taxeren en een goede verkoopprijs bepalen. Hij is op de hoogte van goede verkoopstrategie├źn en adviseert je daarover. Hij gaat actief op zoek naar kopers. Hij begeleidt de bezichtigingen en geeft antwoord op lastige vragen van aspirant-kopers.

huis kopen zonder makelaar notaris Uruhaqe, Sun, May, 06, 2018

Als je je huis wilt verkopen, kun je ervoor kiezen om dat zelf te doen. Maar vraag je eerst eens af waarom je dat graag wilt. Makelaars zijn duur, dat is waar. Dat kan reden genoeg zijn om geen professional in te huren, maar dan moet je wel bereid zijn zelf veel tijd te steken in de verkoop van je huis. Een makelaar doet namelijk meer dan alleen een advertentie plaatsen en een bord 'te koop' in je tuin zetten.

huis kopen zonder makelaar notaris Subupetu, Sun, May, 06, 2018

Allemaal beloven ze dat je het zonder makelaar af kunt. En dat scheelt in de kosten! Maar bij het verkopen van je huis komt meer kijken dan alleen het plaatsen van een advertentie op zo'n site en het rondleiden van aspirant-kopers. Benodigdheden, je huis, een fotocamera. Een internetaansluiting, goede onderhandelingsvaardigheden, geduld, veel vrije tijd, stappen.

huis kopen zonder makelaar notaris Defuse, Sun, May, 06, 2018

Wegens de scheiding wou ik mijn huis zo snel mogelijk verkopen. Ik zocht op internet en zo vond. De verkoop verliep heel discreet, zoals de aankoper mij tijdens het eerste bezoek beloofde. Ik beschik over een volledig team vakmensen zoals, metsers, schrijnwerkers, loodgieters, dakbewerkers, architecten, tuinaanleggers en grondwerkers, enz die steeds op verschillende werven actief zijn zodat ik deze onmiddellijk kan inzetten op een nieuw project, ook het uwe. Tijdshoeveelheid 180 dagen, moeilijkheidsgraad: uitdagend, sites waar je zelf je huis kunt verkopen schieten als paddenstoelen uit de grond.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: